Ingen varer i handlekurven
Select Sport
Tempo DB fotball
Fotball
Produktnr.: 10502249
Velg størrelse:
Antall:
Pris:
348,- (Veil. pris: 499,-)
Produktbeskrivelse:

Select Tempo DB Fotball

Solid fotball i holdbart PU-syntetisk skinn laminert med 3 mm EVA-skum som sikrer optimal mykhet. Konstruert med 32 termisk bundne paneler for minimalt vannopptak og utvidelse samt et jevnt svev. Nyutviklet kombinasjon av underfôring og fritthengende Zero-Wing blære gir ballen en livlig stuss og optimal rundhet. Holder meget godt på luft over tid.

Dual bonded (DB)
Det spesielle ved denne produksjonsmetoden er at ballens 32 paneler både er sydd sammen, og deretter forseglet i kantene.
En DB-ball er en konstruksjon som består av et PU-materiale laminert med skum. Deretter finnes det to lag tekstilfôr laminert til skumlaget for å sikre stabilitet. Lappene blir deretter satt sammen med 3 mm lim i kantene og sydd for hånd eller med maskin. Limet aktiveres med varme for å skjule sømmene, som deretter forsegles for hånd. Limet i sømmen reduserer vanninntaket betydelig.
Blæren inni er en SR-blære med enestående lufttetthet. Resultatet er en fotball med både stabilitet, kontroll og en mykere touch sammenlignet med andre fotballer. 

2 års søm- og rundhetsgaranti. Str 5 er IMS godkjent (International Match Standard)

 

 

 

Relaterte produkter:
Select Sport
4859,-
Select Sport
349,-
Select Sport
Strømpetape 10pk
Spillerutstyr
100,-
Select Profcare
595,-
Select Sport
480,-
Select Sport
Førpris: 1188,-   549,-