Ingen varer i handlekurven
Select Sport
Futsal Talento 9
Fotball
Produktnr.: 106243
Velg størrelse:
Antall:
Pris:
249,-
Produktbeskrivelse:

Select Futsal Talento 9

En perfekt treningsball for juniorer og begynnere, laget av kvalitet TPU-materiale og underfôret med skumgummi, noe som gir ekstra myk touch. Dette, sammen med spesialutviklet lateksblære med lavsprett-fiber, gir perfekte spilleegenska- per for unge futsalspillere. Utviklet i samarbeid med den brasilianske futsaleksperten Aroldo Strack og Golasso Select Futsal Academy. Anbefales til U12- og U13-spillere. 

Omkrets: 49,5-51,5 cm. Vekt: 270-290 g. 


"Alle futsalballene fra SELECT er utviklet i nært samarbeid med den brasilianske futsal-eksperten Aroldo Strack, som har sitt egen futsal akademi, Golasso SELECT Futsal Academy. Aroldo Strack er en svært erfaren trener med A-lisens i fotballtrening. Han har vært trener for det danske futsallandslaget og er i dag en høyt ansett foreleser om især futsal. I samarbeid med ham, spillere og trenere fra akademiet hans, har vi opprettet en ny Futsal Youth-serie som en innovativ del av den generelle futsal-kolleksjonen."

Vi er stolte av å være først i utviklingen av spesifike baller som er regulert i omkrets og vekt for hver aldersgruppe. Vi tror at som i likhet med alle andre lagidretter, trenger unge futsalspillere baller som er mindre og lettere og tilpasset deres alder. Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger fra ulike futsalforbund i Europa, og de støtter vår filosofi. SELECT har introdusert tre nye baller for U9-, U11- og U13-spillere, - ”Talento 9”, ”Talento 11” og ”Talento 13”. Relaterte produkter:
Select Sport
Futsal Super
Fotball
559,-
Hummel
Futsal 1.0
Futsalball
298,-
Select Sport
259,-
Select Sport
Strømpetape 10pk
Spillerutstyr
100,-
Select Sport
399,-
Select Sport
Futsal Master
Fotball
399,-