Ingen varer i handlekurven
Select Profcare
Håndleddstøtte med skinne 6701
Neoprenbind
thumbs
Produktnr.: 100752
Velg størrelse:
Velg farge:
Antall:
Pris:
199,- (Veil. pris: 249,-)
Produktbeskrivelse:

Select Profcare Håndleddstøtte med skinne

Håndleddsstøtte i 4 mm SBR-neopren med innebygget skinne. Bindet gir varme og kompresjon og støtter håndleddet når det belastes voldsomt.
Velg mellom høyre og venstre.

Se størrelsesguiden for finne riktig størrelse for deg. (Klikk på knappen "størrelser" over)

 

 

Kompromissløs beskyttelse
Med to serier sportsbind dekker PROFCARE de aller fleste idrettsutøveres behov på både elite- og mosjonsnivå. Elastikk-serien med basisbind er for støtte av lette skader, og den brede neopren-serien forebygger skader med gjennom riktig mengde varme og støtte og lindrer samtidig smerten ved allerede oppståtte skader. PROFCARE Neoprenbind er laget i et enkelt og funksjonelt design i suveren kvalitet, og den spesialkonstruerte formen tilpasser seg øyeblikkelig kroppens anatomi. Sortimentet omfatter produkter til hele kroppen blant annet ankel, legg, kne, lår, lyske, albue og skulder. De fleste produktene i denne serien er laget av 4 mm slitesterk SBR-neopren, som gir optimal beskyttelse og bevegelsesfrihet. Materialet har et 4-veis strekk, og bevarer dermed sin elastisitet i lang tid. De bindene som er spesielt beregnet til bruk på håndballbanen er utstyret med støtabsorberende EVA-puter med yttermateriale av Armortec for ekstra beskyttelse mod slag og støt. Den perforerte baksiden øker ventilasjonen, og sikrer at bindet føles komfortabelt. Selv etter lang tid på banen. 

PROFCARE Neoprenbind benyttes av en lang rekke håndballspillere og klubber på høyeste internasjonale nivå.Kunder som har kjøpt dette produktet, har også kjøpt:
Hummel
Core keeperbukse
Keepertbukse Håndball
350,-
Relaterte produkter:
Select Profcare
Håndleddstøtte 6700
Neoprenbind
129,-
Select Profcare
Håndleddstøtte 6702
Neoprenbind
159,-